Hogyan repülni ingyen trükkök

April 12, 2013

by — Posted in anyagot arról, ingyen trükkök

Ha már keres anyagot arról, hogyan kell repülni a kerékpáros érmét akkor jön a legjobb helyen. Ez a write-up fog felvázolni 3 leghatékonyabb stratégiákat, hogy tudsz repülni teljesen ingyenes épp olyan légi fuvarozó minden olyan helyre, bárhol a világon. Repülő alacsony árú szép és repül a kerékpáros érmét a legjobb az összes közül. Nem mindegyiknek stratégiák fontos lehet a helyzet, de semmi költség nélkül egyszerű. Ha azon kapod magad hajlandó szánni egy kis időt és energiát a bemutatott irányelvek minden bizonnyal menteni rengeteg pénzt.

A legelső, hogyan kell utazni teljesen ingyenes stratégia ideális, akik a kisebbeket. Ez talán nem a legnagyobb ismeretlen módszer, még mindig vagyok, mindig meglepett, hogy milyen sok az egyének nem kéri. Lényegében, ha van egy gyerek kevesebb, mint 2 év, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy tudnak repülni díjmentesen. Mindössze annyit kell tennie, hogy győződjön meg róla, kérjen lap jegyet közben foglalás a repülőjegyet.

Ne feledje, hogy mint majdnem minden kérdésben köze légitársaságoktól, ha nem kérem, hogy ezt konkrétan nem várható, hogy ajánlom neked, bár Megértem, hogy képzett, hogy megkapja azt. Néhány légitársaság kérheti a 10% -a standard repülőjegy árát a lap viteldíjat, de ez még mindig jelentős költségcsökkentés, különösen a nemzetközi jegyet. Itt van a legjobb dolog, erre vonatkozó stratégiát repülni a kerékpáros érmét megközelítés. Szinte minden alkalommal, amikor felszállni a repülőgépre lesz tartalék ülőhely áll rendelkezésre, hogy Ön is akárhogyan. A légi személyzet valószínűleg különösen szép emberek, akik kevés is, ami azt jelenti, hogy fogsz, hogy először a lehetőséget minden olyan szabad helyek. A gyerekek fognak alapvetően utazik a kerékpáros érmét.

One thought on “Hogyan repülni ingyen trükkök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *