Félelem a repüléstől – A hatalom  legyőzni azt

January 25, 2015

by — Posted in anyagot arról, csatlakozzanak, ingyen trükkök, kátyúban, kéznél miközben, repül naponta, repül valójában, többek között

Repülő  (www.bravofly.hu )az egyik leggyakoribb közlekedési eszköz az Ön számára, hogy egyik helyről a másikra. Vannak azonban olyanok is, akik úgy leküzdeni a repüléstől való félelem, hogy egyszerűen félnek, hogy repülni, és alternatív módszereket keressenek a szállítás, függetlenül az utazási idő. Ez a repüléstől való félelem gyakran nevezik aviophobia.

Összehasonlítva a vezetés balesetek, balesetek a levegő kevés és messze között. Ez nem jelenti azt, hogy nem történik minden, de a statisztikák azt mutatják, hogy a levegőben található ütközések ritkák. A legtöbb ember, akik aviophobia gyakran mutatnak jelek és tünetek, mint a pánikrohamok, hányás, hányinger, sőt, ha kell repülni. Ezek a tünetek lehet a gond, különösen, ha fogsz egy üzleti vagy turistautat. A jó hír az, hogy vannak olyan módon, hogy kezelni tudja a repüléstől való félelem jobb és végül kap gyógyítani magát ez a félelem által az alábbi tippeket.

Legyőzni a repüléstől való félelem

Mint korábban említettük, vannak olyan módon, hogy kap át a repüléstől való félelem. Íme néhány lépés, hogy érdemes gyakorolni így légy mindenütt anélkül, hogy menjen végig a tüneteket aviophobia.

Ismerik a tényeket – Ismerje meg a tényeket, vagy statisztikát baleset is történt a levegő, és hasonlítsa össze őket a statisztikák, amikor a vezetés a balesetek. Biztos vagy benne, hogy megtalálja, hogy az esélye, amelynek on-air ütközés karcsú képest, hogy a vezetés a balesetek.

Ismerd meg az Effects of Flying – Annak érdekében, hogy gyógyítja magát a repüléstől való félelem, hogy a legjobb, hogy megtudja, mit érdemes várni, ha repülni. Ez magában foglalja a márka és a modell a síkon, hogy lesz lovaglás, a sebessége, milyen mellékhatásai kéne érezni során a felszállás és a leszállás és mennyi ideig fog tartani, hogy elérje úticélját.

Meditálj – Ha a repüléstől való félelem még mindig ott van, miután a kutatás során az első két lépés, meg kell tanulni a művészet a meditáció. Amikor felszáll egy repülőgép, gondolom, a dolgok, amelyek kellemes akkor így tartsa szem előtt le a tény, hogy akkor repül. Akkor gyakorlatban légzőgyakorlatok, könyvet olvasni, vagy dúdolni. Bármi, ami segít összpontosítani valami másra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *