levegő utazási egészségügyi Problémák

December 6, 2014

by — Posted in Uncategorized

Mivel az ünnepek közelít, és lehet, hogy a légi járműveken utazó, hogy látogassa meg a barátok és rokonok, szeretnék beszélni veled néhány kapcsolódó egészségügyi aggodalmak repülő és mit lehet tenni annak érdekében, hogy akkor marad egészséges és élvezze az utazás.

repülőgép  kabinokat A potenciális táptalajává betegség

Kezdjük azzal, hogy a levegő minősége a legtöbb kereskedelmi légi fuvarozók nagyon száraz, mintegy 50% keveredjen, és ki tudja, milyen jó, vagy mennyire tiszta a levegő szűrő. Lehet, hogy miért nem egyszerűen adjunk hozzá egy párásító a kabin levegője? Nos, erre azt jelentené, hogy növeli az esélyét a baktériumok, gombák és penészgombák szaporodását, hogy zárt térben, hogy vezethet a felső légúti és egyéb betegségek. Amikor járatok vannak kapacitást biztosít az utasoknak, az esélyét a bajt egy megfázás vagy influenza-re utastársai sokkal magasabb, mint utazik a buszon vagy vonaton, mert a “konzerv” levegő.

Ott is lehet egy magasabb szintű ózon kabin levegő, amely hatással lehet a csecsemők, az asztmában, és az idősek, hogyan cserélnek oxigén és szén-dioxid. A légzés általában sekély ezekben az utasok és az oxigén bevitelét repülés közben, hogy csökkent. Ez azt eredményezheti, hogy az asztmás rohamok, vagy olyan betegségben, mint hipoxia, olyan állapot okozta oxigénhiány.

Annak ellenére, hogy ezek a lehetséges egészségügyi problémák léteznek, van néhány fontos dolog, amit tehetünk, hogy segítsen tartsa meg bug-mentes, és a légzés egyszerű a repülés:

– Immunity booster, mint a C-vitamin, D3-vitamin, fogja a immunválasz magas ahhoz, hogy kivédjék minden fedélzeti fertőzések.

– Hidrát: Pre / repülés alatt, vizet isznak. A legtöbb repülőtéren várakozó területeken palackozott víz áll rendelkezésre az élelmiszer-kioszkok és a fedélzeten. Kerülje a túlzott alkohol- vagy koffeintartalmú italok, mert kiszáradhat Önnek.

– Egy sós orrspray a légi út során folyamatosan a orrjáratok nedves és kevésbé irritált. Megnehezíti a hibákat a bevonulást.

– Jut elég alvás előtt repülni. Elegendő pihenés is megnövelné a immunválaszt. És tudod, hogy rövid alvások során a járat is.

– Mosson kezet meleg vízzel és szappannal beszállás előtt, és hogy egy kis üveg kézi fertőtlenítő vigye magával az, hogy könnyedén elérheti.

– Ha immunhiányos egy krónikus betegség, és meg kell repülni, akkor érdemes rajta egy HEPA szűrő maszk, kifejezetten távol tartani a vírusokat és a baktériumokat. Ez gátolhatja Önt kezdve le a nyaralás látogatás a helyi ER.

– Azok a különleges oxigén igényeinek, kérdezze meg légitársaság fuvarozó. Szövetségi Repülési szabályok tiltják viszel saját oxigénpalack fedélzeten. Légitársaságoktól az utas kérésére, oxigén, felár ellenében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *